Tyyne Kettunen Kuva: Pekka Nurmi

TYYNE KETTUNEN / STAND UP

"Kuopiolainen tanssiteatteri Minimi on vuosien mittaan luonut näyttämöhahmoja, joista on tullut tanssiteatterin kansallisgallerian jäseniä. Kettusen Tyyne on heistä muistettavin..." HS 26.4.2008 !!

TYYNE KETTUNEN 26-VUOTTA!

Tyyne Kettunen on rakastettu eläkeläishahmo, joka on kulkenut mukanani vuodesta 1993. Esiinnyn Tyynenä erilaisissa tilaisuuksissa seminaareista pikkujouluihin, ja tarvittaessa räätälöin Tyynelle tekstin tilaajan ja tilaisuuden tarpeisiin. Tällä hetkellä ja jo usean vuoden ajan Tyyneä on pohdituttanut Sote ja sen kiemurat.

Tyynellä on nyt oma Youtube-kanava ja sinne pääsee tästä!

Tyynen Facebook-sivuille ja uutisiin pääsee tästä!

Tyyne ja Johanna Ylen Aamu-TV:ssä 1.8.2018 kertomassa taustoja hahmon tekemisestä - katso tästä!

Stand up-keikkoja olen tehnyt vuodesta 2005. Stand up-aiheeni nousevat arkisista absurditeeteista. Mielikuvitusta voi kiihottaa vaikkapa kosmetiikkapakkauksen tuoteseloste. Lakansiemenöljy? Mitä se on? Miten öljyä edes voidaan löytää niin kuivasta elintarvikkeesta kuin lakka??? Kosmetiikka kiehtoo muutenkin. Mutta miksi näinä ekokatastrofiaikoina yhä tehdään silmänympärysvoidetta? Hirveetä tuhlausta kun pitää ostaa molemmille silmille oma purkki.

Roolistand up-repertuaarista löytyy myös suosittu kehonkielen konsultti, tiedotustiedottaja Johanna Keinänen, joka harmaassa jakkupuvussa antaa uusia palaverikäyttäytymisen malleja ja tekee yksinkertaisesta todella monimutkaista käden käänteessä.

Johannan Tyyne Kettusen ja Stand-up -esiintymisvaraukset ja tiedustelut hoitaa:

Sami Kojonen
040-5560550
sami.kojonen@tahtiteatteri.com
Tahtiteatteri Oy